Nieuws

NIEUWS


18 mei Hemelvaartsdag: 't Veerhuis Dubbelschiettoernooi!


'T Veerhuis dubbelschiettoernooi is er weer! Ook dit jaar gaan we er als vanouds een mooie editie van maken. Jij bent daar toch ook bij?! Geef je snel op met jouw partner via DEZE LINK!
Indeling Schoolkorfbaltoernooi 2023


Donderdag 27 april vindt het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi weer plaats bij KV Juliana! Ook is er deze ochtend een leuke spelletjesochtend voor de allerkleinste!


De indelingen kun je hieronder vinden.


Indeling Groep 7-8


Indeling Groep 5-6


Indeling Groep 3-4


We hopen dat jullie allemaal een gezellige ochtend hebben!

Uitnodiging 74e Jaarvergadering KV Juliana


Beste leden,
De jaarvergadering zal dit jaar gehouden worden op maandag 17 april om 20.00 uur

Vanaf 19.30 uur zal het clubhuis geopend zijn. Alle leden van 18 jaar en ouder zijn stemgerechtigde leden. Vanaf dit jaar is het mogelijk om leden te machtigen. 


We hopen een ieder op de jaarvergadering te zien!


Namens het bestuur van Korfbalvereniging Juliana en tevens het adres voor afmeldingen


Marcia van den Broek
Roosendaalsebaan 33A , 4751 RA Oud Gastel, tel.nr. 06-11056455,

secretaresse@kvjuliana.nl


Uitnodiging 74e Jaarvergadering KV Juliana

Juliana presenteert nieuwe trainer seizoen 2023/2024


KV Juliana heeft een overeenstemming bereikt met Tom Martens als hoofdtrainer voorvolgend seizoen. Tom zal als trainer/coach verantwoordelijk zijn voor Juliana 1en ook betrokken zijn bij Juliana 2. Joyce ten Cate zal ook komend seizoen alstrainer/coach van Juliana 2 en trainer van Juliana 3 en 4 verbonden zijn aanJuliana.    

 

Tomkomt uit Antwerpen en is in het verleden als trainer/coach actief geweest bijoa Tjoba, Tilburg en verschillende Belgische clubs. Op dit moment geniet hijvan een jaartje sabbatical van het trainersvak om zijn kinderen wat vaker tekunnen zien sporten.  

Bijde gesprekken is Tom overgekomen als enthousiaste en gedreven trainer met eenduidelijke visie op het korfbalspel. Wij denken dat hier een goede match ligtom met succesvol met de huidige selectie aan de slag te gaan, maar ook aansluitbij de gezellige cultuur van onze vereniging.  

Overlijdensbericht Thom Luijten

Beste leden,


Ons bereikte het bericht dat ons erelid en oud-penningmeester Thom Luijten op 81-jarige leeftijd is overleden.


Thom was jarenlang bestuurslid van onze vereniging, waarvan een hele periode penningmeester van de club. Samen met Kees was hij verantwoordelijk voor vele mooie zaken binnen de club, waarvan het huidige clubhuis hiervan een uitvloeisel is. Thom was de man die elektra werkzaamheden beheerde en onderhield. Daarnaast was Thom jarenlang speler van onze vereniging. In diverse teams heeft hij mooie sportieve prestaties behaald. Thom was fanatiek in het veld en had een heel hoog oranje gehalte. Uiteindelijk moest Thom stoppen omdat zijn lichaam het niet meer aankon. Thom besmette ook zijn familieleden met het korfbalvirus. Zijn zoon Peter en dochter Karin speelde jarenlang voor onze club. Thom speelde 742 wedstrijden en behaalde hierbij 515 doelpunten. Het merendeel van de wedstrijden waren nog in 3-vakken korfbal.


Naast zijn sportieve en bestuurlijke taken binnen onze vereniging was hij een fanatieke kaarter. Op de legendarische rikavonden in ons clubhuis was Thom een fanatieke deelnemer en organisator. Avonden met meer dan 40 deelnemers waren eerder regel dan uitzondering. Ook hield hij zich bezig met het inkoopbeleid van onze drankvoorraad. Samen met zijn vrouw Thea onderhield hij in het verleden de bar. Toen Thom in 2003 zijn functie als penningmeester en bestuurslid neerlegde en als penningmeester werd opgevolgd door zijn schoonzoon Jurgen, werd hij benoemd tot erelid van de vereniging.


Helaas was het de afgelopen jaren vanwege gezondheidsredenen niet altijd meer mogelijk om de club te bezoeken. In 2018 hebben we Thom nog gehuldigd voor zijn 60-jarig lidmaatschap, ons eerste lid die we hiervoor konden huldigen.


De uitvaart zal a.s. zaterdag in beperkte kring plaats vinden. We zijn Thom dankbaar voor alles wat hij voor de club heeft betekend. Het oranje “hart” van hem zullen we zeker niet vergeten en we zullen hem missen. Wij wensen Thea, Peter & Selma, Karin & Jurgen en de kleinkinderen heel veel sterkte toe met dit grote gemis.

Het bestuur van K.V. Juliana

Overlijdensbericht Jan Meerkerk

Beste leden,

Ons bereikte het bericht dat Jan Meerkerk, de man van ons lid Francien Meerkerk na een ziekbed op 68-jarige leeftijd is overleden.

Jan was regelmatig langs de zijlijnen te vinden als bezoeker van wedstrijden en daarna in onze kantine. In het verleden zorgde Jan voor allerlei zaken voor de club. Met behulp van zijn netwerk, contacten en arbeid regelde hij voor diverse jubilea de tenten en allerlei andere zaken, waardoor activiteiten konden plaatsvinden. Beroemd, en misschien zelfs berucht, zijn de glijbanen gemaakt van steigermateriaal tijdens de diverse zeskampen die zijn gehouden.

Zelf korfballen was niet aan Jan besteed. Dat liet hij over aan zijn vrouw Francien. Ook Melroy, de zoon van Jan en Francien, heeft de korfbalsport beoefend. Jan kon beter in het spel komen tijdens het darten, waar hij in het verleden regelmatig aanwezig was.
Jan had een hart van goud en was een harde werker.

De uitvaart zal as dinsdag in besloten kring plaatsvinden.
We zullen Jan gaan missen bij onze club. Wij wensen Francien, Melroy & Marlou en de kleinkinderen heel veel sterkte toe met dit grote gemis.

Het bestuur van K.V. Juliana

Overlijdensbericht Kees Kepers


Beste leden, 

 

Ons bereikte het bericht dat ons lid en ere-voorzitter Kees Kepers plotseling is overleden op 80-jarige leeftijd. 

 

Kees was jarenlang het boegbeeld van onze vereniging en heeft veel en hele mooie dingen bereikt voor onze club. Het huidige clubhuis is hiervan nog een uitvloeisel. Kees was ook jarenlang speler van onze vereniging. In diverse teams heeft hij mooie sportieve prestaties behaald. Hij speelde onder andere ruim 17 jaar in ons vlaggenschip. Kees was fanatiek en een training overslaan was “not done”. Kees legde de lat voor zichzelf en teamgenoten soms hoog, maar met begrip en waardering voor zijn medespelers. Kees speelde in 2000 zijn laatste competitiewedstrijd. Hij speelde 845 wedstrijden en behaalde hierbij 1097 doelpunten. Het merendeel van de wedstrijden waren nog in 3-vakken korfbal.  

 

Naast zijn sportieve prestaties was hij ruim 20 jaar wedstrijdsecretaris. Daarna pakte hij de rol op van voorzitter van onze club. In zijn rol als voorzitter zorgde hij er onder andere voor dat de club een mooie nieuwe locatie kreeg aan de Hellestraat. Vele gesprekken en onderhandelingen met de gemeente hebben een schitterende replica van ons oude clubhuis aan de Veerkensweg opgeleverd. Vanuit zijn netwerk zorgde Kees er voor dat allerlei zaken op een schappelijke wijze geregeld konden worden. Na een periode van ruim 40 jaar bestuurslid waarvan circa 20 jaar voorzitter vond Kees het genoeg en werd hij benoemd tot ere-voorzitter van de club. 

 

Na zijn korfbalpensioen was Kees nog regelmatig op de club. Als toeschouwer van onze teams, kijkend en genietend van het korfbal spel en van zijn kinderen en kleinkinderen. Kees bleef kritisch over prestaties en inzet van de diverse teams en de termen “Tsjonge, Tsjonge” waren kenmerken die menigeen doen herinneren aan Kees. Hij genoot op de club en was trots op hoe het zich verder ontwikkelde. In 2021 werd Kees nog gehuldigd voor zijn 60-jarige jubileum samen met zijn dochter Wendy. 

 

De afscheidsdienst van Kees zal plaatsvinden op zaterdag 31 december om 15.00 uur in aula De Drie Zwanen van crematorium Zegestede. Op vrijdag 30 december is er van 19.00 tot 19.30 uur gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen bij afscheidscentrum Coppens aan de Veerkensweg. 

 

We zullen Kees gaan missen in onze club. Wij wensen Jeanne, Marcel & Tamara, Wendy & Eddy en de kleinkinderen heel veel sterkte toe met dit grote gemis. Jullie mogen trots zijn op je man, vader en opa. Het was een geweldige man met een heel groot oranje hart. 

 

Het bestuur van K.V. Juliana 

Uitslag Loterij KV Juliana 2022


Afgelopen zondag 30 oktober is de trekking geweest van de KV Juliana Loterij.


U kunt HIER zien of u prijs heeft!


Prijzen kunnen op afspraak opgehaald worden bij Marcia van den Broek, Roosendaalsebaan 33A.

Gelieve een te bericht sturen voor een afhaalafspraak (06-11056455)

Overlijdensbericht Leo Imandt


Beste leden,

Ons heeft het trieste nieuws bereikt dat ons clublid Leo Imandt op 69-jarige leeftijd afgelopen vrijdag is overleden.


Leo was de man van Liesbeth en vader van Hans en Frank. Leo is 45 jaar lid geweest van de vereniging. Hiervan is hij 10 jaar als actief korfballer lid geweest, daarnaast heeft Leo verschillende taken binnen de vereniging met passie uitgevoerd. Zo is hij gelijk vanaf het begin van zijn lidmaatschap als hoofdredacteur verantwoordelijk geweest voor het clubblad. Leo is 6 jaar als bestuurslid actief geweest. Ook is Leo vele jaren bekend geweest als de PR-man van de club, coach van het 4e seniorenteam en lid van de feestcommissie bij het 40-jarig bestaan. De laatste jaren was Leo nog steeds als supporter langs het veld te vinden. 


Met het heengaan van Leo gaat een bijzonder clublid verloren. Wij wensen Liesbeth, Hans, Frank, Iris en Elize veel sterkte en kracht toe om dit zware verlies te verwerken. Wij als vereniging zijn Leo dankbaar voor alle inspanningen voor onze club.
 
De uitvaart zal donderdag in besloten kring plaatsvinden. Woensdagavond is er voor iedereen gelegenheid om afscheid te nemen van 20.00 tot 20.30 uur bij Coppens uitvaartcentrum in Oud Gastel.
 
Het bestuur van KV Juliana 

26 mei Hemelvaartsdag: 't Veerhuis Dubbelschiettoernooi!


'T Veerhuis dubbelschiettoernooi is weer terug op hemelvaartsdag! Ook dit jaar gaan we er als vanouds een mooie editie van maken. Jij bent daar toch ook bij?! Geef je snel op met jouw partner via DEZE LINK!
Uitnodiging 73e Jaarvergadering KV Juliana


Beste leden,
De afgelopen 2 jaar hebben onze jaarvergadering via Teams moeten houden. We zijn blij dat de jaarvergadering deze keer weer fysiek kan worden gehouden in ons clubhuis. Ons clubhuis heeft de afgelopen periode een aardige uitbreiding gehad en ook de kleedkamers en toiletten zijn onderhevig geweest aan een opknapbeurt. Een mooi moment om de jaarvergadering te bezoeken en de aanbouw te aanschouwen.


De jaarvergadering wordt gehouden op maandag 16 mei om 20.00 uur.

Inloop vanaf 19.30 met bezichtiging van onze uitbreiding.


We hopen een ieder op de jaarvergadering te zien!


Namens het bestuur van Korfbalvereniging Juliana en tevens het adres voor afmeldingen


Marcia van den Broek
Roosendaalsebaan 33A , 4751 RA Oud Gastel, tel.nr. 06-11056455,

secretaresse@kvjuliana.nl


Volledige uitnodiging 73e Jaarvergadering KV Juliana

Voorstel statutenwijziging KV Juliana

Voorstel aanpassing huishoudelijk regelement

Schoonmaakrooster 2e helft Veld 2021-2022


Geachte Leden,


Betreft: schoonmaak clubhuis en kleedlokalen


Het bestuursbesluit – bovengenoemde wekelijkse schoonmaak – per toerbeurt, neer te leggen, bij onze senioren en junioren teams, is nog steeds van kracht in seizoen 2021-2022. Maandagavond 15 april is weer de eerste schoonmaak gepland en dient plaatst te vinden met minimaal 7 à 8 personen van de

betreffende teams. Het is natuurlijk leuker en sneller gebeurd als heel het team aanwezig is. Goed voor de teambuilding.


Het poetsrooster is HIER te downloaden


Bestuur KV Juliana

Indeling Schoolkorfbaltoernooi en spelletjesochtend


Woensdag 27 april vindt het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi weer plaats bij KV Juliana! Ook is er deze ochtend een leuke spelletjesochtend voor de allerkleinste!


De indelingen kun je hieronder vinden.


Indeling Groep 7-8


Indeling Groep 5-6


Indeling Groep 3-4


Indeling Kleuters


We hopen dat jullie allemaal een gezellige ochtend hebben!

Steun Juliana 1 bij de beslissingswedstrijd in Oss!


Juliana 1 kan de korf moeilijk vinden in eerste beslissingswedstrijd

 

Afgelopen zaterdag was een belangrijke dag voor de Juliana selectie. Waar Juliana 2 moest spelen tegen degradatie naar de 3de klasse, speelde Juliana 1 voor promotie naar de 1ste klasse. Juliana 2 gaf het goede voorbeeld door met ruime cijfers te winnen van SDO (20-10), door de ruime overwinning verschaft Juliana 2 zich een ideale uitgangspositie voor de return wedstrijd in Veldhoven.

Tijdens de wedstrijd van Juliana 2 kwamen ook de tegenstanders van Juliana 1 aan, DOT uit Oss. Uit hun supportersbus kwam een kleine invasie van zo’n +/- 60 blauw/zwart gekleede supporters die met de nodige geluidsproductie de zaal betraden. Echter had Juliana ook de trouwe supporters aan de lijn zitten, en zo zat de beleving van een beslissingswedstrijd er al snel in.

 

De scheidsrechter floot in en Juliana kwam al snel op voorsprong door een strafworp (1-0), en verdedigend stond Juliana als een huis. DOT kwam tot veel 1 schotsaanvallen en de tactiek van Juliana werkte, ondanks dat de afronding bij Juliana soms moeizaam was ging het tot de 20ste minuut gelijk op. Echter ging de afronding bij Juliana toch echt tegen zitten, er werd combineert en goede aanvallen gedraaid maar de doelpunten wouden maar niet vallen, ondanks dat Juliana verdedigend sterk stond, moesten ze de tegendoelpunten incasseren. Zo ging Juliana 1 met een achterstand de rust in *(Ruststand: 3-8 in het nadeel van Juliana 1)*

 

Na rust probeerde Juliana het korfballend weer op te pakken, ondanks dat DOT nog verder uitliep (3-12). Omdat volgende week een returnwedstrijd is was het zaak voor Juliana 1 om het gat zover mogelijk te gaan dichten om het zichzelf volgende week niet te lastig te maken. De basis werd gezet en toen in de 7ste minuut weer het eerste doelpunt viel bleek Juliana verlost te zijn van de ‘’vloek’’. De ballen die Juliana 1 altijd scoorde werden ook weer gescoord, en het inlopen was begonnen. Het publiek werd nog eens opgezweept en de beleving was optimaal (6-12). Juliana 1 bleef doorpakken en de verdediging zorgde voor korte aanvallen bij DOT. Helaas was het gat wat DOT had gemaakt wel te groot om dicht te lopen voor Juliana 1, ondanks dat ze nog erg dicht bij kwamen. *(Eindstand 13-16 in het nadeel van Juliana 1)*

 

Door de strijdkracht van Juliana 1 zijn ze volgende week zeker niet kansloos voor de return in Oss, het is nu zaak om deze week de puntjes op de i te zetten. En dan gaan strijden om de promotie. Deze wedstrijd word op 16 april om 20:00 gespeeld in sporthal Mondriaan in Oss. 


Deze wedstrijd gaat de doorslag geven of Juliana promoveert naar de 1e klasse of blijft spelen in de 2e klasse. Vanaf het Veerhuis zal er een bus richting Oss vertrekken. Deze bus zal rond 17.30 uur vertrekken en rond 22.00 uur terugrijden, vol met Juliana toppers. Voor een kleine bijdrage van €5,- euro mag jij meerijden. Ben je van plan mee te gaan, laat dat dan even weten door een berichtje te sturen naar Lars (larsleenaerts@gmail.com). Vergeet je toeters en trommels niet!!! 

 

Juliana 1 ziet jullie volgende week graag in Oss, tot dan!

Zaterdag 9 april: Playoff wedstrijden voor selectie Juliana!


Zaterdag 9 april begint zowel Juliana 1 als Juliana 2 aan het tweeluik van de playoffs.

Om 20.00 start het 2e de strijd tegen degradatie tegen SDO uit Veldhoven. Daarna speelt Juliana 1 haar eerste wedstrijd tegen DOT uit Oss voor promotie naar de 1e klasse!

Dat betekent een spetterende avond te worden met spannende wedstrijden. Een goed resultaat in de eerste wedstrijd is erg belangrijk om volgende week zaterdag met een fijn gevoel te beginnen aan de tweede wedstrijd.

Wij hopen dan ook dat er zoveel mogelijk supporters weer komen kijken en laten zien waar de Orange Army toe in staat is!

Tot zaterdag 20.00 uur!

Laatste (reguliere) speelweekend in de zaal


Op 2 april is het laatste reguliere speelweekend in de zaalcompetitie. Op deze dag staan er voor vrijwel alle seniorenteams belangrijke wedstrijden op het programma. Juliana 4 trapt de middag af met een wedstrijd om 13.15 uur, gevolgd door het 3e om 14.25 uur. Vanaf 15.35 uur zal Juliana 2 het opnemen tegen Tilburg. Uiteindelijk staat om 16.50 de derby Juliana 1 - Keep Fit 1 weer op het programma. 

Na de wedstrijden willen we deze dag gezellig afsluiten in het sportcafé van het Veerhuis. Hierbij kan iedereen ook deelnemen aan een buffet. Kosten voor het buffet zijn €15 p.p., voor kinderen is er een kidsbox (frietjes, snack en drankje) voor €7,50. Opgeven hiervoor zsm bij Wouter van Alphen (0629089573).

Trainers selectie gaan een jaar langer door bij KV Juliana


De technische commissie van KV Juliana is verheugd om te melden dat ook in het seizoen 2022-2023 de selectie van KV Juliana onder leiding zal staan van Lars Bras en Joyce ten Cate. Lars is bezig aan zijn 1e seizoen als trainer/coach van Juliana 1, nadat hij in de zomer van 2021 is overgekomen van Keep Fit. Joyce is inmiddels aan haar 2e seizoen bezig bij Juliana. Ze is actief als trainer/coach van Juliana 2 en als trainer van Juliana 3 en 4. Ook volgend seizoen zal ze deze taken voortzetten.

Voor beiden is afgelopen seizoen, door de coronamaatregelen en inmiddels ook flink wat blessures, een vreemd en soms frustrerend seizoen geweest. Ze hopen daarom volgend jaar een heel seizoen aan de slag te kunnen gaan met de selectie.

Voor nu richten beide coaches zich op het behalen van de doelstellingen in de zaalcompetitie en tweede deel van de veldcompetitie samen met de teams. Daarna zal hun blik gaan op het volgende seizoen.

Woensdag 27 april: Schoolkorfbaltoernooi bij KV Juliana


Dit jaar is het eindelijk weer mogelijk om het schoolkorfbaltoernooi te organiseren. Op Koningsdag zal in de ochtend het bekende toernooi weer plaatsvinden. Zit je op de basisschool en wil je graag meedoen? Meld je dan aan via de website www.kvjuliana.nl.

Natuurlijk hebben we ook veel hulp nodig om dit te organiseren. Vind je het leuk om te helpen? Meld je dan aan bij Erik Deijkers of Wouter van Alphen.

KV Juliana doet mee aan de actie Verduurzamen Maatschappelijke Gebouwen! Stem op ons!


Beste leden,
 
KV Juliana doet mee met de actie verduurzamen maatschappelijke gebouwen van de Rabobank. Via deze actie kan de club een bijdrage van de Rabobank krijgen voor het plaatsen van zonnepanelen. Dit sluit uiteraard perfect aan bij de aan/nieuwbouw en het verduurzamen van onze kantine.
 
Het is hiervoor belangrijk dat KV Juliana zo veel mogelijk stemmen krijgt voor 31 maart. Als je lid bent van de Rabobank kan dit via de app van Rabobank of via de website Verduurzamen Maatschappelijke Gebouwen - Rabobank. Hier is ook meer informatie over de actie.
 
Ga dus snel naar de app of website en stem! Deel deze actie ook met familieleden, vrienden, collega's en andere bekenden en laat iedereen stemmen. Hopelijk krijgen we zo voldoende stemmen en kunnen we met het plaatsen van zonnepanelen een nieuwe stap zetten in het verduurzamen van onze accommodatie.

Uitslag Loterij KV Juliana


Afgelopen zondag 31 oktober is de trekking geweest van de KV Juliana Loterij.


U kunt HIER zien of u prijs heeft!


Prijzen kunnen op afspraak opgehaald worden bij Marcia van den Broek, Roosendaalsebaan 33A.

Gelieve een te bericht sturen voor een afhaalafspraak (06-11056455)

Zaterdag 30 oktober: Super Saturday + Jubilarissen!


Zaterdag 30 oktober is het weer super saturday waarop Juliana 3, 2 en 1 achter elkaar de laatste veldwedstrijd voor de zaal nog thuis spelen. Wij hopen dan natuurlijk op veel publiek! Zeker ook voor de jubilarissen die deze dag worden gehuldigd.
 
Om het gezellig af te sluiten, voordat we weer naar 't Veerhuis verkassen, willen we na de wedstrijden een klein feestje bouwen in het clubhuis. Omdat we dan ook honger zullen krijgen komt er een frietkar op het terrein met onbeperkt friet en snacks!
Kosten €7,- en €3,50 voor kinderen tot 4 jaar.
 
Jij komt toch ook 30 oktober?! ⚽️🍟🍺🕺💃
 
Opgeven kan door te mailen naar ac@kvjuliana.nl of bij Levi de Ruiter!

Mededeling: loterij KV Juliana


Beste (ouders van) leden,
 
Wij hebben een aantal meldingen ontvangen dat er in sommige loterijboekjes meerdere loten zitten met hetzelfde lotnummer. 
Uiteraard een heel vervelende drukfout.
Mocht er een prijs vallen op een lotnummer wat meerdere malen is uitgegeven, dan zal de prijs uiteraard ook dubbel uitgegeven worden.
 
Hopende iedereen bij deze voldoende geïnformeerd te hebben.
 
Met vriendelijke groet,
 
Bestuur KV Juliana

Bardienstrooster 1e helft veld 2021-2022


Het volledige bardienstrooster voor de 1e helft van de veldcompetitie kan je HIER downloaden

Competitieprogramma Veld 2021-2022


Het volledige programma kan je HIER downloaden


Wij wensen iedereen een sportieve en succesvolle veldcompetitie!

Vrijwilligerscoördinator KV Juliana


Beste (ouders van) leden,

 

Zoals u wellicht al vaker gehoord zult hebben, is het bij onze club jaarlijks weer een hele uitdaging om alle vrijwillige taken bij de club weer volledig ingevuld te krijgen. Dit is een trend die bij een groot deel van het verenigingsleven in Nederland zichtbaar is, maar wel essentieel voor een vereniging.

Als bestuur streven wij er nog steeds naar om alle taken binnen de club op vrijwillige basis uit te laten voeren om zo ook de contributie niet onnodig hoog te laten worden.

 

We zijn ons ervan bewust dat er veel mensen binnen onze vereniging zijn die op een of andere manier kunnen helpen. Heel veel mensen doen dit nu gelukkig al, waardoor onze club ook al zo lang op een fijne manier bestaat.

Ook zijn er mensen die graag een taak of wellicht een extra of andere taak zouden willen doen, maar is dit binnen het bestuur niet bekend. Of andersom is bij deze mensen niet bekend dat er hulp nodig is.

 

Om overzicht en structuur in onze taken binnen de club en alle vrijwilligers te hebben, zal met ingang van dit seizoen Sarissa van Alphen de taak van vrijwilligerscoördinator op zich nemen. Zij zal onder andere in beeld krijgen aan welke taken er behoefte is, wie er allemaal beschikbaar is voor een vrijwillige taak en welke voorkeuren een ieder daarin heeft. Op deze manier zal zij de koppeling kunnen maken en zo hopelijk de juiste mensen op de juiste plekken zien te krijgen.

 

Het komende seizoen zal Sarissa dus regelmatig op de club aanwezig zijn op trainings- en wedstrijddagen en bij een ieder kijken wat hierin eventueel de mogelijkheden zijn. Zou u het leuk vinden om een steentje bij te dragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden, dan mag u uiteraard zelf met Sarissa contact opnemen. Dit kan van alles zijn; van een bardienst tot helpen als klusjesman en van het begeleiden van een jeugdteam tot het ondersteunen van de commerciële commissie. Sarissa kan met u kijken wat bij u past en waar de mogelijkheden binnen de club liggen.

 

Voor alle mensen die in de afgelopen anderhalf jaar, die toch wat anders zijn verlopen door alle maatregelen, nieuw bij de club zijn gekomen, zal Sarissa samen met Erik Deijkers een voorlichtingsavond houden. Hierin zal Erik wat uitleg geven over de gang van zaken rondom het korfballen van wedstrijden en alles wat daarbij hoort. Sarissa zal het stukje over rollen binnen de vereniging nader toelichten.

Deze avond is op maandag 27 september van 18.00 – 19.00 uur in het clubhuis.

 

Contact Sarissa: 0652437461

 

Het Bestuur

KV Juliana

Uw behandelingen bij Van Zuilichem Zorg in Oud Gastel zijn geld waard


Beste (ouders van) leden van KV Juliana,

 

Gaat u met uw (sport)blessure of voor revalidatie ook langs Van Zuilichem Zorg?

 

Uw behandelingen bij  Van Zuilichem Zorg in Oud Gastel zijn geld waard.

Voor nu is de periode 1  januari 2021 t/m 30 juni 2021 relevant. Bent u behandelt in deze periode?

Mail u volledige naam en geboortedatum door naar: penningmeester@kvjuliana.nl.

 

Per behandeling krijgt onze club een vergoeding. Op basis van enkel u naam en geboortedatum zal Van Zuilichem uit hun systeem het aantal behandelingen vergoeden.


Alvast bedankt,

 

Het Bestuur

KV Juliana

Uitnodiging 72e (digitale) jaarvergadering bij KV Juliana

Beste leden, 

 

Elk jaar dient een jaarvergadering plaats te vinden voor onze leden. Het afgelopen jaar was een bijzonder jaar door het Coronavirus. Helaas is het virus nog niet uit ons wereldbeeld verdwenen en zijn er nog veel beperkende maatregelen van toepassing. Voor onze jaarlijkse jaarvergadering houdt dit vooralsnog in dat deze niet fysiek kan worden gehouden in ons clubhuis. We plannen deze vergadering derhalve virtueel in via het online platform Teams. Mochten de omstandigheden dusdanig zijn dat een fysieke bijeenkomst mogelijk is dan informeren we u tijdig via onze sociale mediakanalen en nieuwsbrief. 

Wij als het bestuur zouden het zeer op prijs stellen dat zoveel stemgerechtigde leden bij deze jaarvergadering aanwezig zijn aangezien we als club een besluit willen nemen over de uitbreiding van ons clubhuis. 

  

De jaarvergadering wordt gehouden op woensdag 2 juni om 20.00 uur via teams. Wij zullen u de link hiervoor tijdig toezenden via onze nieuwsbrief. 

 

AGENDA 

 

 1. Opening 
 1. a) Welkomstwoord van de voorzitter
 2. b) Notulen van Algemene Jaarvergadering d.d. 30 november 2020
 3. c) Mededelingen

 

 

 1. Financiën

 

 1. a) Financieel verslag 2020
 2. b) Kascontrolecommissie
 3. c) Geen indexering contributie per 1 juli 2021
 4. d) Begroting 2022

 

 

 1. Bestuur

 

 1. a) Bestuursverkiezing.
  Alle bestuursleden zijn aftredend volgens art 15 lid 2 van de statuten doch zijn terstond voor zover van toepassing herkiesbaar.
  Gegadigden voor een bestuursfunctie kunnen zich kandidaatstellen volgens onderstaand 14 lid 2 van de statuten: 
  De benoeming van bestuursleden geschiedt na kandidaatstelling 


  

 1. Uitbreiding clubhuis

 

 1. a) Toelichting plannen uitbreiding
 2. b) Besluitvorming (instemming ledenvergadering) uitbreiding clubhuis

 

 

 1. Rondvraag

 

 

We hopen een ieder op de jaarvergadering (digitaal) te zien! 

 

Namens het bestuur van Korfbalvereniging JULIANA en tevens het adres voor afmeldingen 

 

Marcia van de Broek 

Roosendaalsebaan 33A

4751 RA Oud Gastel

tel.nr. 06-11056455

secretaresse@kvjuliana.nl

Lars Bras seizoen 2021-2022 trainer/coach Juliana 1


Verheugd zijn we te kunnen melden dat we een nieuwe trainer en coach hebben gevonden voor Juliana 1. 


Volgend seizoen zal Lars Bras de trainer/coach zijn van Juliana 1. Lars is afkomstig van DeetosSnel en is de afgelopen jaren trainer/coach geweest van Keep Fit '70 1.


We zien uit naar de samenwerking en wensen Lars een fijne tijd bij Juliana!


Daarnaast zijn we blij te kunnen melden dat Joyce ten Cate volgend seizoen wederom trainer/coach zal zijn van Juliana 2. Ook zal zij de trainingen blijven geven aan Juliana 3 en 4.


De TC 

Uw behandelingen bij fysiotherapie Van Zuilichem in Oud Gastel zijn geld waard


Beste (ouders van) leden van KV Juliana,

 

Gaat u met uw (sport)blessure of voor revalidatie ook langs fysiotherapie Van Zuilichem?

 

Uw behandelingen bij fysiotherapie Van Zuilichem in Oud Gastel zijn geld waard.

Voor nu is de periode 1  juli 2020 t/m 31 december 2020 relevant. Bent u behandelt in deze periode?

Mail u volledige naam en geboortedatum door naar: penningmeester@kvjuliana.nl.

 

Per behandeling krijgt onze club een vergoeding. Op basis van enkel u naam en geboortedatum zal Van Zuilichem uit hun systeem het aantal behandelingen vergoeden.


Alvast bedankt,

 

Het Bestuur

KV Juliana

Marcel de Jong stopt aan het eind van het seizoen als trainer/coach van ons vlaggenschip


Na een kleine drie seizoenen heeft Marcel de Jong besloten om aan het eind van het seizoen te stoppen als trainer/coach van Juliana 1. Onder leiding van Marcel heeft ons vlaggenschip o.a. op Super Saterday het kampioenschap in de 2de klasse in de zaal binnengesleept. We willen Marcel (alvast) ontzettend bedanken voor zijn inzet, enthousiasme en expertise.

 

De TC is op dit moment volop bezig om een nieuwe trainer/coach voor Juliana 1 te vinden. Zodra er meer nieuws hierover bekend is, zullen we dit uiteraard delen.

Uitnodiging 71e (digitale) jaarvergadering bij KV Juliana

Beste leden,


Elk jaar dient een jaarvergadering plaats te vinden voor onze leden. Het afgelopen jaar was een bijzonder jaar door het Coronavirus. In tegenstelling tot andere jaren wordt de jaarlijkse jaarvergadering niet fysiek gehouden in ons clubhuis, maar virtueel via het online platform Microsoft Teams. Hierbij maken we gebruik van de noodwet die dit mogelijk maakt anders dan in onze huidige statuten vermeld.


De jaarvergadering wordt gehouden op maandag 30 november om 20.15 uur via Microsoft Teams. Via onderstaande link kunt u deelnemen aan de jaarvergadering:


KLIK OP DEZE LINK OM DEEL TE NEMEN AAN DE JAARVERGADERING


Bijlage: Uitnodiging 71e jaarvergadering KV Juliana

Steun KV Juliana met de Rabo ClubSupport actie!


Stem vanaf nu op KV Juliana bij de Rabo ClubSupport actie!


Ook dit jaar doet KV Juliana weer mee met de Rabo ClubSupport actie. Met dit bedrag hopen we dichter bij ons doel te komen om zonnepanelen op onze uitbreiding van het clubhuis (aanbouw) aan te leggen. Vorig jaar was dit ook ons bestedingsdoel, aangezien dit een forse investering betreft, zijn we er nog niet.


Al een aantal jaren hebben we een mooie bijdrage mogen ontvangen doordat onze leden ook op ons hebben gestemd. Ook dit jaar rekenen wij weer graag op uw stemmen.


Alleen leden van de Rabobank West Brabant Noord kunnen hun stem uitbrengen.


Vanaf 5 oktober kunt u 5 stemmen uitbrengen op deelnemende verenigingen of organisaties. De stemperiode sluit op 25 oktober. Stemmen kan dit jaar voor het eerst ook met de Rabo-app. Ook jongeren vanaf 12 jaar mogen stemmen. Als lid ontvangt u de benodigde info van de Rabobank.


U kunt maximaal 2 stemmen op 1 vereniging uitbrengen. Denkt u naast onze vereniging ook aan onze collega-verenigingen zoals 't Keperke of 't Veerke. Ook onze korfbalvrienden uit Hoeven (Springfield) 


Heeft u graag meer informatie: ga naar rabo-clubsupport.nl


Bestuur KV Juliana


KV Juliana doet mee aan de Grote Clubactie!


Vanaf zaterdag 19 september gaan we weer samen loten van de Grote Clubactie verkopen voor de club.

Wist je dat je niet persé langs de deuren hoeft te gaan, maar ook heel gemakkelijk online loten kunt verkopen?

Wil jij meehelpen om de clubkas te spekken?! 


Meer informatie volgt snel!Steun KV Juliana via de Rabo ClubSupport!


Ook dit jaar doet KV Juliana weer mee met de Rabo ClubSupport actie! 
Geef je stem aan KV Juliana en help ons met de realisatie van de zonnepanelen!


Stemmen kan vanaf 5 oktober via deze link
Opstartdag en afscheidswedstrijd Ad

 

Op 29 augustus staat de jaarlijkse opstartdag weer op de planning. We willen ook dit jaar het seizoen weer aftrappen, dat zullen we doen binnen de huidige geldende maatregelen. Om 16.30 uur zal er worden afgesloten met de afscheidswedstrijd van Ad Havermans. Ad neemt na 50 jaar coachen afscheid als actieve coach en zal vanaf komend seizoen alleen nog vanaf de tribune tips geven. Het huidige Juliana 3 zal spelen met en tegen een samenstelling van spelers die in het verleden Ad als coach hebben meegemaakt. 

 

Programma 

9.00 – 10.00       Kangoeroetraining 

9.15 – 10.15         Training G-team 

10.15 – 11.15        Training F- en E-jeugd met medewerking van spelers van Juliana 1 en 2 

10.30 – 11.30     Training welpen 

11.30 – 12.30     Training D-, C- en B-jeugd met medewerking van spelers van Juliana 1 en 2 

13.00 uur            Juliana A1 – Albatros A3 

13.00 uur            Juliana 4 – Albatros 8 

14.30 uur            Oefenwedstrijd Juliana 1 – Juliana 2 in gemengde samenstellingen 

16.30 uur            Afscheidswedstrijd Ad Havermans 

 

Eten na de wedstrijd 

Vanwege de geldende coronamaatregelen is het deze keer niet handig om een barbecue of buffet te organiseren. Gelukkig hebben we met Het Veerhuis een passende oplossing kunnen vinden. Kevin zal na de afscheidswedstrijd van Ad op het terrein wat lekkers klaar komen maken, we kunnen hier allemaal gebruik van maken. Voor €9 krijg je een broodje gezond, broodje spek andalouse saus en een slaatje.  

Graag vooraf opgeven bij Wouter van Alphen via WhatsApp of mail (wouteralphen@hotmail.com).  

Let op: het eten kan alleen doorgaan bij droog weer. We kunnen met de huidige maatregelen niet voldoende mensen in de kantine en/of onder tenten plaatsen. Vanwege de huidige maatregelen is het namelijk de bedoeling dat iedereen zit. 

 

Maatregelen corona 

In de afgelopen periode is het coronaprotocol weer op enkele punten aangepast. Even de belangrijkste punten op een rijtje: 

 • Bij het betreden van het terrein desinfecteren, looproutes volgen en zo veel mogelijk 1,5 afstand houden. 
 • Publiek is weer welkom op het terrein. Graag bij binnenkomst op het terrein jezelf registreren op het formulier (bij slecht weer ligt het formulier binnen). Langs het veld 1,5m afstand houden (dit staat aangegeven). 
 • De bar is weer open. Bestellen graag bij de aangegeven plaats bij de bar. Betalen kan alleen met Pin. Bij een consumptie is zitten (binnen en buiten) verplicht. 
 • De kleedkamers zijn ook weer in gebruik. Maximaal 6 personen per kleedkamer op de aangegeven plaatsen. Na gebruik graag gelijk de kleedkamer verlaten en ook geen materialen achter laten. 

Dankbetuiging familie Voorbraak


Helaas is het voor ons onmogelijk om iedereen persoonlijk te bedanken voor het warme medeleven dat wij hebben gekregen na het overlijden van mijn man, ons pa en opa

 

Adrie Voorbraak

 

Daarom willen wij u op deze manier laten weten dat uw aanwezigheid tijdens de afscheidsdienst en erehaag, de bloemen en overweldigende hoeveelheid brieven en kaarten ons erg goed hebben gedaan en een grote steun voor ons zijn.

 

Henriëtte Voorbraak, kinderen en kleinkinderen 

Overlijdensbericht Adrie Voorbraak


Beste leden,

 

Ons heeft het trieste nieuws bereikt dat ons hoog gewaardeerd clublid Adrie Voorbraak op 70-jarige leeftijd afgelopen zondag is overleden.

 

Adrie was naast de man van Henriette en vader van Ralf en Paul bijzonder betrokken bij de club. Nadat hij zijn voetbalschoenen had ingeruild voor korfbalschoenen speelde hij bijna 500 wedstrijden voor Juliana. Hij was niet direct op de voorgrond aanwezig, maar deed heel veel voor de club. De jongeren onder ons zullen Adrie kennen van “de man op de grasmaaier” of de man die bezig was om de “bebossing” op peil te houden.  Hij zorgde ervoor dat het veld, toen nog natuurgras, werd omgedoopt tot een fantastisch terrein. Alle kuilen en oneffenheden werden nauwgezet weggewerkt en vele m3 zand heeft hij aan het veld toegevoegd. Nadat hij met pensioen was gegaan was hij bijna elke dag aanwezig op het korfbalterrein. Continu bezig om ons korfbalterrein mooi te onderhouden. Ook na de komst van het kunstgras was hij niet weg te denken op en rondom het veld. Daarnaast was hij bij tal van activiteiten betrokken en kon je hem altijd bellen om een klusje, dat voor onze club noodzakelijk was, te verrichten. Met het heengaan van Adrie gaat een bijzonder en hoog gewaardeerd clublid verloren. Ook wensen wij Henriette, Ralf en Sanne, Paul en Judith en alle kleinkinderen veel sterkte en kracht toe om dit zware verlies te verwerken. Jullie mogen trots zijn op jullie lieve man, vader en opa. Wij als vereniging zijn Adrie bijzonder dankbaar voor alle inspanningen voor onze club.

 

Vanwege het coronavirus zal de afscheidsdienst vrijdag 10 april om 10.30 uur plaatsvinden in besloten kring.

 

Vanuit het afscheidscentrum zou familie Voorbraak het mooi vinden als er een erehaag gevormd wordt voor Adrie. Adrie zal nog een laatste groet brengen langs het huis in de Wethouder Verholenstraat.

 

De route die afgelegd zal worden is vanaf het Uitvaartcentrum Coppens via de Hil – Beemd – Kerkstraat – Kolonel den Oudenstraat – Dautzenbergstraat – naar de Wethouder Verholenstraat.


De verwachting is dat Adrie rond 12 uur begint aan zijn laatste ronde.

 

Graag willen wij iedereen die zich geroepen voelt uitnodigen om op deze manier afscheid te nemen van Adrie en hem een laatste groet te brengen. Als vereniging zouden wij het een mooi gebaar vinden als jullie langs de route met een Juliana sjaal of iets oranje willen staan.

 

Door de gemeente is ontheffing verleend om langs de route te mogen staan. Hierbij is van belang dat iedereen 1,5 meter afstand tot elkaar houdt. Wij vertrouwen op een juiste uitvoering hiervan.

 

Het bestuur van KV Juliana

14 maart: Buffet ter afsluiting van het zaalseizoen!


Beste leden/supporters,


Het zaalseizoen duurt nog een aantal weken, maar het jaarlijkse buffet bij Het Veerhuis komt er toch weer aan. Door verschillende speelschema's zal het buffet dit jaar op zaterdag 14 maart zijn. Het 2e en 1e spelen die middag thuis om 12.10 en 13.30 uur. Na de wedstrijd van het 1e kunt u dan rustig wat drinken en aan het begin van de avond zal het buffet geopend worden. Na het buffet kunt u nog genieten van de avondwedstrijd van Juliana 3, die om 20.00 uur starten.

 

De kosten voor het buffet zijn €13,50 p.p..
Voor kinderen kan een kidsbox (frietjes met een snack) besteld worden á €5 p.p..
Voor de spelers van het 3e is de mogelijkheid om tijdig gebruik te maken van een aangepast buffet van soep en broodjes voor een aangepaste prijs.
 
Aanmelden voor het buffet kan tot dinsdag 10 maart bij Wouter van Alphen (wouteralphen@hotmail.com). Betalen voor het buffet is ter plaatse.

Stap over op glasvezel en steun KV Juliana!


Beste leden/bekenden  van KV Juliana,


Zoals u wellicht heeft gezien, is Glasvezel buitenaf gestart met een campagne voor glasvezel in Bosschenhoofd en Oud Gastel. Als 35% van de inwoners een abonnement afsluit, dan komt er ook daadwerkelijk glasvezel. Een kans die we niet moeten laten liggen.


Om de campagne een extra impuls te geven, doneert Glasvezel buitenaf € 10,- per abonnement* dat via MS Computer Service wordt afgesloten aan de clubkas van jullie KV Juliana. En dat is nog niet alles! Als 40% van de inwoners een abonnement afsluit, dan verdubbelt Glasvezel buitenaf dit bedrag.


Gaat u dus ook overstappen op glasvezel, sluit uw abonnement* hiervoor dan af bij MS Computer Service en geef door dat u via KV Juliana komt. Want hoe meer leden/supporters van de vereniging een abonnement afsluiten, hoe hoger de donatie!


Hoe gaat het in z’n werk?

 • Als je in aanmerking komt voor glasvezel, sluit dan een abonnement af via
  MS Computer Service.
 • Geef aan dat u voor KV Juliana kiest
 • Wij doneren € 10,- per afgesloten abonnement.*
 • Als 40% van de inwoners in Bosschenhoofd en Oud Gastel zich aanmeldt, verdubbelt Glasvezel buitenaf het totaalbedrag


Als u vragen hebt over Glasvezel kunt u telefonisch contact opnemen met MS Computer Service of daar gewoon even binnen lopen. Ook kunt u kijken op de website of Facebookpagina van ‘Glasvezel buitenaf’.


Let op: de aanmeldperiode is tot 14 april!


Eind maart/begin april zal er een inloopavond in de kantine van Kv Juliana georganiseerd worden door Glasvezel buitenaf en MS Computer Service. Hier kunt u dan ook terecht voor vragen of om in te schrijven.

 

Met vriendelijke groet,

KV Juliana

Voor meer info:

                       Micha Spierings                                                        

Dorpsstraat 21                                                          

4751 AH Oud-Gastel                         
tel. 0165 54 86 28

info@mscomputerservice.nl                 

 

*Indien de aanleg van glasvezel door glasvezel buitenaf in Oud Gastel door gaat.

Uitnodiging 71e jaarvergadering bij KV Juliana


Beste leden,


Het bestuur van Korfbalvereniging JULIANA doet een dringend beroep op ieders betrokkenheid bij de vereniging en verzoekt ieder lid aanwezig te zijn op de jaarvergadering. Het bestuur heeft een duidelijke visie en wil dit ook graag overbrengen op alle leden!


Op maandag 6 april om 19.30 uur wordt u allen verwacht in ons clubhuis.


We hopen een ieder op de jaarvergadering te zien!


Namens het bestuur van Korfbalvereniging Juliana en tevens het adres voor afmeldingen

Marcia van de Broek

Roosendaalsebaan 33A , 4751 RA Oud Gastel, tel.nr. 06-11056455, secretaresse@kvjuliana.nl


Bijlage: Uitnodiging 70e jaarvergadering KV Juliana

Uw behandelingen bij fysiotherapie Van Zuilichem in Oud Gastel zijn geld waard


Beste (ouders van) leden van KV Juliana,

 

Gaat u met uw (sport)blessure of voor revalidatie ook langs fysiotherapie Van Zuilichem?

 

Uw behandelingen bij fysiotherapie Van Zuilichem in Oud Gastel zijn geld waard.

Voor nu is de periode 1  juli 2019 t/m 31 december 2019 relevant. Bent u behandelt in deze periode?

Mail u volledige naam en geboortedatum door naar: penningmeester@kvjuliana.nl.

 

Per behandeling krijgt onze club een vergoeding. Op basis van enkel u naam en geboortedatum zal Van Zuilichem uit hun systeem het aantal behandelingen vergoeden.


Alvast bedankt,

 

Het Bestuur

KV Juliana

Uitslag Loterij KV Juliana


Afgelopen week is de trekking geweest van de KV Juliana Loterij.


U kunt HIER zien of u prijs heeft!


Prijzen kunnen op woensdag tussen 17.00 en 19.00 opgehaald worden bij Marcia van den Broek, Roosendaalsebaan 33A, of u kunt een bericht sturen voor een afhaalafspraak (06-11056455)

Informatie nieuwe kledinglijn KV Juliana
 

Beste (ouders van) leden,

 

Na enige hobbels en wat langer wachten dan de bedoeling was, is het gelukt een 'nieuwe' kledinglijn voor KV Juliana te realiseren. Hiermee zal de gehele vereniging in het nieuw worden gestoken.

 

Onze sponsor ESJ is bereid gevonden zich voor de komende jaren te verbinden aan alle seniorenteams. Zij doen dit maar liefst met sponsoring van wedstrijdshirts, trainingspakken én tassen voor alle senioren. Jumbo Broos neemt de sponsoring voor álle wedstrijdshirts voor de jeugdteams voor zijn rekening. Wij zijn erg blij met deze sponsoren, zodat alle leden er bij de wedstrijden netjes bij blijven lopen.

 

We kunnen nu verder gaan kijken naar sponsoren voor trainingspakken bij jeugdteams. Vindt u het interessant om een jeugdteam van trainingspakken te voorzien met daarop uiting van uw bedrijf of kent u iemand die hier interesse in heeft? Geef dit dan door of vraag voor meer informatie bij de commerciële commissie (Maarten van Alphen, Wouter van Alphen of Erwin Berger). 

 

In de webshop (https://www.korfbalshop.nl/clubshops/kv-juliana) staan inmiddels ook alle nieuwe producten van de kledinglijn; trainingspakken (zwart), inschietshirts en truien. Als u van plan bent een trainingspak voor uw kind aan te schaffen, is het verstandig vooraf even bij de trainer of commerciële commissie te checken of er misschien een mogelijke pakkensponsor voor het betreffende jeugdteam is. 


Tevens is het voor alle leden mogelijk om nu een nieuw wedstrijdbroekje of -rokje gelijk mee te bestellen via de club.  Dit kan voor een gereduceerd tarief van €7,50 voor een broekje en €20 voor een rokje.

Als u hier gebruik van wilt maken kunt u de maat doorgeven op de lijst in het clubhuis of via mail bij cc@kvjuliana.nl. Dit kan tot zondag 27 oktober. De broekjes en rokjes blijven overigens hetzelfde als huidige. 

 

We hopen u zo weer voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nog vragen hebt, neem dan zo snel mogelijk contact op met de commerciële commissie!

Vacature G-Trainer
 
Wij zijn op zoek naar trainers voor ons G-team. Iedere zaterdag om 10:00 uur trainen wij. Tijdens de training zijn wij met 3 volwassenen om de kinderen te begeleiden. Deze kinderen hebben verschillende beperkingen, maar zijn wel allemaal tussen de 10 en 13 jaar. De training heeft als doel : plezier in bewegen en bevat dan ook allerlei vormen van spel en beweging (niet alleen korfbalspellen).

Functie-eisen : Veel enthousiasme en een dosis geduld. Korfbalervaring of eigen korfbalvaardigheden zijn niet nodig.

Beloning : Lachende kindergezichten geven je alle voldoening.

Heb je interesse? Neem even contact op met Marloes de Jong, via:

gteamkvjuliana@gmail.com

KV Juliana ontvang cheque van de Rabobank! 

Afgelopen week heeft KV Juliana wederom een mooie cheque mogen ontvangen van de Rabobank, omdat we mee hebben gedaan met de Rabo ClubSupport actie.


Van de voorzitter van Rabobank West Brabant Noord, Johan Staes, konden we een prachtige cheque van maar liefst € 963 in ontvangst nemen.


Alle stemmers en de Rabobank, bedankt!Update kledinglijn KV Juliana


Beste leden,

 

Er komen af en toe wat vragen over de stand van zaken rondom de kledinglijn, geheel begrijpelijk. Via deze weg willen we u graag een update geven. 

 

Aan het einde van het vorige seizoen hebben de meeste leden een shirt en/of een trainingspak gepast. Wij probeerden er hiermee voor te kunnen zorgen dat er bij het begin van het nieuwe seizoen nieuwe shirts voor alle teams zouden zijn en voor de teams waar op dit moment sponsoring voor is ook gelijk nieuwe trainingspakken. Het zal u niet ontgaan zijn dat we het seizoen inmiddels zijn gestart met de shirts waar we de afgelopen jaren in hebben gespeeld.

Een paar weken terug kregen we het teleurstellende bericht dat de kledinglijn die we voor ogen hadden toch niet voor langere tijd leverbaar was en zeer waarschijnlijk half 2020 uit de handel gehaald zal worden. Aangezien wij een lijn voor minimaal 3 a 4 jaar willen behouden en teams of leden die later bestellen ook de kans willen geven om dezelfde tenues als de rest van de vereniging te dragen, is dit voor ons onacceptabel. 

 

De commerciële commissie is nu met Korfbalshop.nl in overleg over andere mogelijkheden. Mochten we hier niet uit komen, zouden er ook nog opties bij andere leveranciers overwogen kunnen worden. Wij proberen dit traject zo snel mogelijk af te ronden, maar dit moet natuurlijk wel zorgvuldig gebeuren. 

 

De kleding die op dit moment op de website van Korfbalshop.nl staat, is dus niet de 'nieuwe' kledinglijn die wij de komende jaren zullen dragen. Zodra hier een besluit over is genomen en de nieuwe lijn beschikbaar is, zullen we dit u laten weten.

 

Wij hopen op uw begrip. Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij iemand van de commerciële commissie: Maarten, Wouter of Erwin.

 

Namens het bestuur en de commerciële commissie.

Clubactie Campagne Rabobank - KV Juliana doet mee!


Beste leden, ouders van leden en vrienden van KV Juliana,


We willen middels deze extra nieuwsbrief iedereen op de hoogte stellen van de aankomende jaarlijkse Rabobank Club Support actie.

Rabobank investeert hiermee een deel van de winst van de coöperatieve bank in lokale clubs en vereniging. Rabobank West-Brabant Noord stelt dit jaar € 160.000,- beschikbaar voor dit onderdeel.


Verenigingen en stichtingen uit West-Brabant Noord kunnen sponsorgelden verdienen middels het indienen van een bestedingsdoel. Vervolgens kunnen alle Rabobank leden (rekeninghouders) stemmen op de ingediende campagnedoelen, waarvan KV Juliana er dus 1 zal zijn. Als rekeninghouder is het aanvragen van een lidmaatschap eenvoudig te realiseren via de website van de Rabobank.


Bestedingsdoel KV Juliana

We zouden graag voor een duurzame continuïteit van onze vereniging, zonnepanelen plaatsen op ons eigen clubhuis. Om enerzijds bij te dragen aan een beter milieu en anderzijds onze maandelijkse lasten te verlagen.


Stemmen is mogelijk van 27 september tot en met 6 oktober 2019 !


Bij voorbaat dank,


Het bestuur van KV Juliana

Uw behandelingen bij fysiotherapie Van Zuilichem in Oud Gastel zijn geld waard


Beste (ouders van) leden van KV Juliana,

 

Gaat u met uw (sport)blessure of voor revalidatie ook langs fysiotherapie Van Zuilichem?

 

Uw behandelingen bij fysiotherapie Van Zuilichem in Oud Gastel zijn geld waard.

Voor nu is de periode 1 januari 2019 t/m 30 juni 2019 relevant. Bent u behandelt in deze periode?

Mail u volledige naam en geboortedatum door naar: penningmeester@kvjuliana.nl.

 

Per behandeling krijgt onze club een vergoeding. Op basis van enkel u naam en geboortedatum zal Van Zuilichem uit hun systeem het aantal behandelingen vergoeden.


Alvast bedankt,

 

Het Bestuur

KV Juliana

Woensdag 14 augustus: Grote Schoonmaak!


Woensdag 14 augustus is het weer zover. De jaarlijkse GROTE SCHOONMAAK van het clubhuis zal dan plaatsvinden.

 

Het bestuur wil daarom alle senioren, junioren, ouders en overige actieve leden vragen om op deze dag een steentje bij te dragen. Want vele handen maken licht werk.

 

Datum: Woensdag 14 augustus 2019

Aanvang: Vanaf 18.00 uur tot ca. 21.30 uur

Locatie: Hellestraat 4

 

Het bestuur


Zaterdag 23 maart: Buffet en mogelijke kampioenschap(pen)!


Beste (ouders van) leden,


Zaterdag 23 maart lijkt een bijzondere dag voor Juliana te worden. Deze dag staat namelijk bol van belangrijke wedstrijden. Het 3e en 4e hopen in de middag het kampioenschap binnen te slepen, het 2e kan zich in de avond definitief handhaven en als klap op de vuurpijl speelt het 1e team als afsluiter ook nog de wedstrijd om het kampioenschap tegen de directe concurrent.

Iedereen is om 14.15 van harte uitgenodigd om Juliana 3 uur in het Veerhuis naar het kampioenschap te schreeuwen tegen ONDO 4. Juliana 4 speelt tegelijkertijd in Zevenbergen tegen Focus 3 en kan natuurlijk ook alle support gebruiken. Na deze wedstrijden hopen we de kampioenschappen van deze teams te kunnen vieren.


In de avond staan er 2 belangrijke wedstrijden voor de selectie tegen Twist op het programma. Twist 2 is voor het 2e een directe concurrent om degradatie. Bij winst is Juliana definitief veilig in de reserve 1e klasse. Na deze wedstrijd staat de wedstrijd tussen concurrenten Juliana en Twist op het programma. De winnaar van deze wedstrijd zal met het kampioenschap aan de haal gaan. Deze wedstrijden staan nu nog vanaf 20.00 uur gepland, maar de kans is aanwezig dat deze vervroegd worden. We houden u hierover op de hoogte.


Tussen de middagwedstrijden en de avondwedstrijden zal er weer de mogelijkheid zijn om gebruik te maken van een buffet in het Veerhuis. Dit buffet zal begin van de avond geopend worden, zodat dit mooi tussen festiviteiten van de middag en wedstrijden van de avond genuttigd kan worden.

De kosten voor het buffet zijn €13,50 p.p.. Voor kinderen kan een kidsbox (frietjes met een snack) besteld worden á €5 p.p..

Voor de spelers van de selectie is de mogelijkheid om tijdig gebruik te maken van een aangepast buffet van soep en broodjes voor een aangepaste prijs.


Aanmelden voor het buffet kan tot maandag 18 maart bij Wouter van Alphen (wouteralphen@hotmail.com). Betalen voor het buffet is ter plaatse.


Wij hopen zoveel mogelijk leden en supporters in het oranje te zien op zaterdag 23 maart in de middag en de avond om onze teams naar de overwinning te schreeuwen.


Uitnodiging 70e jaarvergadering bij KV Juliana


Beste leden,


Het bestuur van Korfbalvereniging JULIANA doet een dringend beroep op ieders betrokkenheid bij de vereniging en verzoekt ieder lid aanwezig te zijn op de jaarvergadering. Het bestuur heeft een duidelijke visie en wil dit ook graag overbrengen op alle leden!


Op maandag 15 april om 19.30 uur wordt u allen verwacht in ons clubhuis.


We hopen een ieder op de jaarvergadering te zien!


Namens het bestuur van Korfbalvereniging Juliana en tevens het adres voor afmeldingen

Marcia van de Broek

Roosendaalsebaan 33A , 4751 RA Oud Gastel, tel.nr. 06-11056455, secretaresse@kvjuliana.nl


Bijlage: Uitnodiging 70e jaarvergadering KV Juliana

Overlijdensbericht Coba van der Westen-van den Beemd


Maandag jl. heeft ons het trieste bericht bereikt dat lid Coba van der Westen-van den Beemd op 72-jarige leeftijd is overleden.


We wensen haar man en verdere familie veel sterkte toe.

 

Het Bestuur

KV Juliana

Uw behandelingen bij fysiotherapie Van Zuilichem in Oud Gastel zijn geld waard


Beste (ouders van) leden van KV Juliana,

 

Gaat u met uw (sport)blessure of voor revalidatie ook langs fysiotherapie Van Zuilichem?

 

Uw behandelingen bij fysiotherapie Van Zuilichem in Oud Gastel zijn geld waard.

Voor nu is de periode 1 juli 2018 t/m 31 december 2018 relevant. Bent u behandelt in deze periode?

Mail u volledige naam en geboortedatum door naar: penningmeester@kvjuliana.nl.

 

Per behandeling krijgt onze club een vergoeding. Op basis van enkel u naam en geboortedatum zal Van Zuilichem uit hun systeem het aantal behandelingen vergoeden.


Alvast bedankt,

 

Het Bestuur

KV Juliana

KV Juliana Dartstoernooi 2019

Ook in 2019 organiseert KV Juliana weer haar jaarlijks Dartstoernooi. Iedereen kan meedoen! Er zijn speciale poules voor de minder gevorderden en er is een speciale Ladies night!

De dartsavonden zijn:


18 januari 2019 - Dartsavond 1 - Aanvang : 20.00 uur

25 januari 2019 - Dartsavond 2 - LADIES NIGHT -  Aanvang : 20.00 uur

15 februari 2019 - Dartsavond 3 - Aanvang : 20.00 uur

22 februari 2019 - Dartsavond 4 - FINALE AVOND - Aanvang : 19.30 uur


Deelname aan de Ladies Night is gratis!


Deelnamegeld voor de overige deelnemers: € 7,50 (te betalen aan de bar)


Opgeven kan door een mail te sturen naar ac@kvjuliana.nl


We hopen weer op veel deelnemers!


De volledige uitnodiging is HIER te downloaden!


Activiteiteitencommssie KV Juliana

Wedstrijden Juliana 1, 2 en 3 zaterdag 'gewoon' in t Veerhuis

In tegenstelling tot wat eerder vastgesteld is in het programma, zullen de wedstrijden van Juliana 1, 2 en 3 zaterdag "gewoon" in 't Veerhuis plaatsvinden.


In eerste instantie was er uitgeweken naar de Kannebuis in Halsteren om deze competitiewedstrijden te spelen, maar begin deze week bleek dat de zaal in Oud Gastel aanstaande zaterdag toch beschikbaar is.


De aanvangstijden blijven gelijk.


Juliana 1 - Atlas 1       20.30 uur     't Veerhuis - Oud Gastel

Juliana 2 - Fiks 2        19.15 uur      't Veerhuis - Oud Gastel

Juliana 3 - Tjoba 4    18.00 uur     't Veerhuis - Oud Gastel


We weten dat het last minute is, maar we hopen toch nog op veel supporters langs de kant deze zaterdagavond!


Bestuur KV Juliana

Update kledinglijn KV Juliana


Bijna 4 jaar geleden zijn wij met KV Juliana gestart met Korfbalshop.nl om daar onze kledinglijn op te zetten. Hier zijn ondertussen al 3,5 jaar shirts, trainingspakken, broekjes en rokjes verkrijgbaar met het clublogo. Na wat verbeterpunten her en der, zijn wij op dit moment tevreden met de huidige gang van zaken.


De looptijd die destijds is afgesproken met Korfbalshop is 4 jaar en verloopt dus aan het einde van dit seizoen in de zomer. Wij zijn in overleg met Korfbalshop om dit voort te zetten en de intentie is er ook van beide kanten om dit te doen.


Op dit moment is er vooral nog wat onzekerheid over de huidige kledinglijn. Anders dan ons 4 jaar geleden is voorgehouden, gaat de huidige lijn uit de verkoop bij Hummel. Hummel kondigt wel aan dat de huidige lijn qua naam zal blijven, maar de kans is dat er enkele (kleine) veranderingen zichtbaar zijn. Waarschijnlijk is dit pas in het voorjaar duidelijk en uiteraard wachten wij op deze duidelijkheid om de knoop rondom voortzetten van de kledinglijn bij Korfbalshop en Hummel voort te zetten.


Toch willen wij jullie als leden hier alvast over informeren, zodat u ook op de hoogte bent. Kort samengevat: de intentie is er om de samenwerking met Korfbalshop voort te zetten. De manier van bestellen en levering van de korfbalmaterialen zou dan hetzelfde blijven. Vanwege een aangekondigde "'nieuwe' kledinglijn" bij Hummel is het echter nog even afwachten in hoeverre deze afwijkt van de huidige kledinglijn.


Door het bovenstaande zijn wij op dit moment ook wat terughoudend met het aankleden van (jeugd)teams met nieuwe trainingspakken. Het zou jammer zijn als teams straks een trainingspak hebben met het hele team en dat er na minder dan een jaar een lijn komt die toch wat anders blijkt te zijn.


Wij hopen u zo voldoende op de hoogte te hebben gebracht. Mocht u toch vragen of opmerkingen hebben over bovenstaande, kunt u zich wenden tot de Commerciële Commissie bestaande uit Wouter van Alphen, Erwin Berger en Maarten van Alphen of via cc@kvjuliana.nl


Met vriendelijke groet,


De Commerciële Commissie

Competitieprogramma Zaal 2018-2019

De voorbereiding voor de zaalcompetitie is in volle gang en afgelopen week is ook het definitieve competitieprogramma gepubliceerd.


Het volledige programma kan je HIER downloaden


Daarnaast is HIER het schema voor de zaalwacht te vinden


Wij wensen iedereen een sportieve en succesvolle zaalcompetitie!

Uitslag Loterij KV Juliana 2018

Afgelopen zondag was de trekking van de loterij bij KV Juliana.


Kijk HIER om te zien of u prijs heeft!


Prijzen zijn vanaf 1 november af te halen bij:

Henriette Voorbraak, Wethouder Verholenstraat 5

Op dinsdagavond tussen 18.00 - 20.00 uur

Op donderdagavond tussen 18.00 - 20.00 uur.

Of na telefonisch contact op afspraak.


Voorbereiding Zaalcompetitie 2018-2019

Het veldseizoen loopt weer op zijn einde en vanaf 29 oktober gaan we weer het zaalseizoen in!


Klik HIER voor het volledige voorbereidingsprogramma van onze senioren en junioren.


Afsluiting veldseizoen KV Juliana


Voor alle leden organiseren we een gezellige afsluiting van de veldcompetitie.

 

Zaterdag 27 oktober, na de laatste thuiswedstrijden, komt frietwagen.nl naar KV Juliana. Voordat de Halloweenactiviteit voor de jeugd van start gaat, kun je dus gezellig een vorkje meeprikken.

Tevens zullen er diverse leden gehuldigd worden.

 

Kosten voor het eten zijn: €7,- voor volwassenen en €3,50 voor kinderen.

Hiervoor mag je onbeperkt friet eten met mayo, tomatenketchup, curry, speciaal of pindasaus en heb je onbeperkt keuze uit frikandel, frikandel speciaal, kroket, knakworst kaassoufflé, bamihap, viandel of kipnuggets.

Bestellen kan tussen 16.30 en 18.30 uur.

 

Als je ook mee wilt eten op 27 oktober, kun je via de mail opgeven bij Eline van Hassel (wedstrijdzakensenioren@kvjuliana.nl). Betalen kan gewoon voor aanvang van het bestellen.

LET OP: aanmelden uiterlijk zondag 21 oktober!!

 

Dus, kom kijken naar Juliana 1 (aanvang: 15.30 uur), eet een frietje mee en sluit af met een leuke Halloweenactiviteit.


NYE Bal Masque bij KV Juliana


Het nieuwe jaar goed inluiden met je (korfbal)vrienden en vriendinnen bij KV Juliana? Geef je dan snel op voor het NYE Bal Masque!


Meer informatie zie je hiernaast.


Zorg dat je er bij bent!


Competitieprogramma 1e helft veld 2018-2019


Het nieuwe competitieprogramma is compleet en bekend en inmiddels gepubliceerd.


Klik HIER voor het volledige competitieprogramma van KV Juliana voor het 1e gedeelte van het veldseizoen.


Succes deze competitie!

De Kangoeroes gaan weer beginnen!


De vakantie is weer voorbij.

De kangoeroeKlup gaat weer beginnen.

Laat de zon nog maar even schijnen.

Lekker rennen op ons kunstgrasveld.

Wij hebben er al zin in!!


We zijn er op de volgende data:

•25 augustus om 9.00 uur opstartdag!

•1 septemberom 10.00 uur

•8 septemberom 10.00 uur

•15 septemberom 10.00 uur

•22 septemberom 10.00 uur

•29 septemberom 10.00 uur

•6 oktoberom 10.00 uur


Heb je nog vragen:

Sandra Dingenouts  06-14749296

Margot Vandervorst 06-39552065


Download HIER het printbare overzicht.

 

Uw behandelingen bij fysiotherapie Van Zuilichem in Oud Gastel zijn geld waard


Beste (ouders van) leden van KV Juliana,

 

Gaat u met uw (sport)blessure of voor revalidatie ook langs fysiotherapie Van Zuilichem?

 

Uw behandelingen bij fysiotherapie Van Zuilichem in Oud Gastel zijn geld waard.

Voor nu is de periode 1 januari 2018 t/m 30 juni 2018 relevant. Bent u behandelt in deze periode?

Mail u volledige naam en geboortedatum door naar: penningmeester@kvjuliana.nl.

 

Per behandeling krijgt onze club een vergoeding. Op basis van enkel u naam en geboortedatum zal Van Zuilichem uit hun systeem het aantal behandelingen vergoeden.


Alvast bedankt,

 

Het Bestuur

KV Juliana

Grote Schoonmaak


Woensdag 22 augustus is het weer zover. De jaarlijkse GROTE SCHOONMAAK van het clubhuis zal dan plaatsvinden.


Het bestuur wil daarom alle senioren, junioren en overige actieve leden vragen om op deze dag een steentje bij te dragen. Want vele handen maken licht werk.


Datum: Woensdag 22 augustus 2018

Aanvang: Vanaf 18.30 uur tot ca. 21.30 uur

Locatie: Hellestraat 4


Het bestuur

Voorbereiding 1e helft Veld 2018-2019


De vakantie zit er al weer bijna op en zaterdag 11 augustus starten we weer met de voorbereiding op het nieuwe seizoen!


Klik HIER om de volledige voorbereiding van onze Senioren en A-jeugd te bekijken.


Tot snel aan de Hellestraat!

Gezocht: Trainer/Coach Juliana 4


Voor aankomend seizoen zijn wij nog op zoek naar een trainer/coach voor Juliana 4.

Juliana 4 is een jong en gezellig team, met voldoende uitdagingen!


Wij zoeken iemand die ze 1 keer per week training wil geven en/of wil coachen (op zaterdag)


Heb je interesse? Neem dan contact op met Ralf Voorbraak (ralfvoorbraak@hotmail.com)

Gezocht: Handige klusser


Een van onze koelingen uit de kantine is kapot en wij zouden deze graag gerepareerd zien!


Bent u (of kent u) iemand die handig is met het repareren van koelkasten? Laat het ons dan weten en neem contact op met Ralf Voorbraak (ralfvoorbraak@hotmail.com)


Definitief Programma Jubileumweekend


De activiteit Mudrun en levend tafelvoetbal zijn samengevoegd tot 1 activiteit, iedereen die 1 van deze activiteiten als eerste keus had opgegeven, is hierbij ingedeeld. Teamindeling is terug te vinden in de bijlage .

Let op de de kleur van je team en kom zaterdag in deze kleuren naar de activiteit!


De high tea, Fietstocht en GPS tocht gaan door zoals gepland en iedereen die dit als eerste keus had is hiervoor ingedeeld.


Informatiefolder Jubileumweekend 2018


Teamindeling Mudrun


Nogmaals bekerfinale bij KV Juliana


Beste (ouders van) leden,


Omdat de vorige keer de wedstrijd is afgelast wegens weeromstandigheden, wordt de finale van de KNKV beker komende maandag alsnog op ons veld aan de Hellestraat gespeeld. Komen jullie kijken naar deze korfbalwedstrijd op hoog niveau?


Wanneer?            maandag 11 juni

Hoe laat?             19.30 uur

Wie spelen er?   Sporting Delta B1 - KCC/SO natural B1


Met vriendelijke groet,


Bestuur KV Juliana

Bekerfinales bij KV Juliana


Beste (ouders van) leden,


De korfbalbond heeft besloten dat er op dinsdagavond 29 mei twee bekerfinales op onze velden aan de Hellestraat gespeeld zullen worden.

Dit zijn wedstrijden op hoog niveau, dus kom zeker kijken!


19.15 uur      B-finale     Sporting Delta B1 - KCC/SO natural B1

20.30 uur    A-finale     KCC/SO natural A1 - Vriendenschaar (H) A1


Met vriendelijke groet,


Bestuur KV Juliana

Zaterdag 16 juni: 70 jarig Jubileum KV Juliana


Beste (ouders/verzorgers van) leden,

 

Zoals jullie mogelijk al hebben gehoord bestaat ons club dit jaar 70 jaar, en dit willen we met jullie vieren! Ga snel naar de uitnodiging om te kijken wat we voor jullie organiseren op zaterdag 16 juni!

 

Met vriendelijke groet,

 

De jubileumcommissie


Uitnodiging Juliana Jubileum

Agenda Juliana Jubileum


Zondag 17 Juni: Reünietoernooi bij KV Juliana


Beste (oud)leden,

 

Zoals jullie wellicht in de wandelgangen hebben vernomen, heeft de sportvereniging waar jullie ooit een Oranjeshirt voor het gedragen of nu nog elke week dragen, op 30 april 2018 de respectabele leeftijd van 70 jaar bereikt. Natuurlijk vieren we dit groots en daar horen jullie natuurlijk ook bij aanwezig te zijn! In de bijlage de uitnodiging en het opgaveformulier voor het reünie toernooi.

 

Met vriendelijke groet,

 

De jubileumcommissie


Uitnodiging Reünietoernooi

Opgaveformulier Reünietoernooi


Donderdag 10 mei: 't Veerhuis Dubbelschiettoernooi

Hallo Julianen, familie, vrienden/kennissen, medesporters en alle andere geïnteresseerden!


Op donderdag 10 mei gaan we weer “los” bij KV Juliana. Ons jaarlijks terugkerende evenement “DUBBELSCHIETEN” staat weer op het programma!!


Denk jij dit jaar met de beker naar huis te gaan, of wil je het spelletje gewoon eens proberen? Geef je dan snel op door een mailtje te sturen naar ac@kvjuliana.nl of via de inschrijflijst in de kantine. De loting zal plaatsvinden rond 11:00uur en de wedstrijden zullen starten rond 12:00uur.


Gedurende de dag is er uiteraard ook de mogelijkheid om wat te eten/drinken.


Aansluitend aan het toernooi bouwen we een gezellig feestje......!!


Ook dit jaar weer een “RECREANTENPOULE!” waarin de nietkorfbal- koppels strijden om de befaamde medailles!!


Geef je dus snel op en tot donderdag 10 mei!


Vrijdag 27 april: Schoolkorfbaltoernooi bij KV Juliana!


Zoals de meeste van jullie al wel weten, organiseert korfbalvereniging JULIANA ieder jaar een leuke dag voor jullie. Ook dit jaar zal er op Koningsdag weer een Schoolkorfbaltoernooi worden georganiseerd. Dit zal zijn op vrijdag 27 april. Wij zijn al druk bezig met de organisatie, alleen, je kunt niets organiseren als je geen deelnemers hebt natuurlijk!


Wil je ook graag meedoen? Geef je dan op door de strook onderaan DEZE brief in te leveren!


We hopen jullie allemaal te zien op vrijdag 27 april!Ook zijn wij  op zoek naar leden en ouders die als vrijwilligers kunnen helpen. We zoeken coaches, scheidsrechters, begeleiders, barpersoneel.

Wil je ook meehelpen om deze dag weer een succes te maken? Geef je dan op via de lijst in de kantine of door een mail te sturen naar Wouter (wouteralphen@hotmail.com) Erik (erikdeijkers@gmail.com) of Sandra (voor de hulp bij de kleuters) (s.dingenouts@planet.nl)


Schoonmaakrooster 2e helft Veld 2017-2018


Geachte Leden,


Betreft: schoonmaak clubhuis en kleedlokalen


Het bestuursbesluit – bovengenoemde wekelijkse schoonmaak – per toerbeurt, neer te leggen, bij onze senioren en junioren teams, is nog steeds van kracht in seizoen 2017-2018. Dinsdagavond 3 april is weer de eerste schoonmaak gepland en dient plaatst te vinden met minimaal 7 à 8 personen van de

betreffende teams. Het is natuurlijk leuker en sneller gebeurd als heel het team aanwezig is. Goed voor de teambuilding.


Het poetsrooster is HIER te downloaden


Bestuur KV Juliana

Tussenstand KV Juliana Dartstoernooi


Vanavond is de finale van het KV Juliana Dartstoernooi. Hieronder zie je de tussenstand tot nu toe!

 

De finale begint vanavond om 19.30 uur!

Uitnodiging 69e Jaarvergadering KV Juliana


Beste leden,


Het bestuur van KV Juliana doet een dringend beroep op ieders betrokkenheid bij de vereniging en verzoekt ieder lid aanwezig te zijn op de jaarvergadering.


Het bestuur heeft een duidelijke visie en wil dit ook graag overbrengen op alle leden!


Op maandag 9 april om 19.30 uur wordt u allen verwacht in ons clubhuis.


De volledige agenda kunt u HIER downloaden


We hopen een ieder op de jaarvergadering te zien!


Namens het bestuur van KV JULIANA en tevens het adres voor afmeldingen


Marcia Bogers

Roosendaalsebaan 33A , 4751 RA Oud Gastel, tel.nr. 06-11056455,

secretaresse@kvjuliana.nl

Martin Kalsbeek trainer/coach Juliana 1


Verheugd zijn we te kunnen melden dat we een nieuwe trainer en coach hebben gevonden voor Juliana 1. Geen onbekende voor onze vereniging, namelijk Martin Kalsbeek. Martin heeft dit jaar een sabbatical genomen op het trainers en coach gebied om onder andere zijn trainersopleiding te volgen. Hiervoor was Martin trainer/coach bij Keep Fit 1 en Juliana 2. We zien uit naar de samenwerking en wensen Martin wederom een fijne tijd bij Juliana!


Arthur Snijder, de huidige trainer/coach van ons vlaggenschip , zal volgend seizoen een adviserende rol binnen Juliana op zich gaan nemen.  Hij gaat zowel bij de senioren, junioren als de jeugd aan de slag met de trainers om (delen van) het huidige spelletje van Juliana 1 aan te leren. Wij zijn erg blij dat Arthur ons wil helpen om deze manier van spelen te waarborgen.

 

De TC

KV Juliana Darts 2018

Ook dit jaar wordt er weer een dartscompetitie georganiseerd bij KV Juliana.


De speeldata zijn:

 • 16 februari 2018 (20.00 u)
 • 23 februari 2018 (20.00 u)
 • 9 maart 2018 (20.00 u)
 • 16 maart 2018 (Finale avond) (19.30 u)


Opgeven kan door een mail te sturen naar ac@kvjuliana.nlKV Juliana Nieuwjaarsreceptie 2018

Op vrijdag 5 januari 2018 vindt de traditionele nieuwjaarsreceptie plaats.


Iedereen is vanaf 20.00 uur van harte welkom in het clubhuis om met elkaar terug te blikken op 2017 en te proosten op 2018!


Uitslag Loterij KV Juliana 2017

De trekking van de jaarlijkse Loterij van KV Juliana is inmiddels verricht.

In onderstaand document kunt u lezen of u een prijs heeft gewonnen!


Prijzen zijn vanaf 6 novemeber op te halen bij Henriette Voorbraak, Wethouder Verholenstraat 5 in Oud Gastel

De ophaaldagen zijn:

Dinsdag tussen 18.00 - 19.45

Donderdag tussen 18.00 - 19.45

Of na telefonisch contact op afspraakZaalprogramma 2017-2018

Aasntaand weekend start het zaalseizoen alweer voor bijna al onze teams! Hieronder kun je het zaalwachtschema downloaden.

Ook is er voor dit zaalseizoen weer een indeling gemaakt voor de zaalwacht


Speelschema Zaal 2017-2018


Schema Zaalwacht 2017-2018


Oefenprogramma Zaal 2017-2018

Het veldseizoen zit er inmiddels weer op en de eerste zaaltrainingen zijn achter de rug! De zaalcompetitie start in het weekend van 11 en 12 november, maar voor deze datum wordt al volop geoefend. Zie hieronder het volledige oefenprogramma!


Zaterdag 28-10-2017

Juliana 1 - ONDO 1                aanv.: 15.00 u

Juliana 2 - ONDO 2               aanv.: 13.45 u

Juliana A1 - HKC A1              aanv.: 12.30 u


Dinsdag 31-10-2017

Juliana 1 - Korbatjo 1           aanv.: 21.15 u

Juliana 2 - Korbatjo 2          aanv.: 20.00 u


Woensdag 01-11-2017

Korbatjo A1 - Juliana A1    aanv.: 20.00 u


Loting derde ronde beker Juliana A1

Na een knappe overwinning op KCR A1 in de 1ste ronde van de beker mocht Juliana A1 aantreden tegen Fortis A1. Na een goede 1ste helft won Juliana A1 vrij eenvoudig van Fortis A1 (6-18). Een uitstekende teamprestatie!


Bij de loting voor de 3de ronde zijn navolgende wedstrijden vastgesteld:

Woensdag 11 oktober 2017

19:30 uur   Juliana A1 - KCC/SO natural A1   

Sportpark Hellestraat te Oud Gastel

Overige wedstrijden in de 3de ronde:


Vriendenschaar (H) A1 - IJsselvogels A1

Nieuwerkerk A1 - Sporting Delta A1

Vitesse (Ba) A1 - DeetosSnel A1


Poetsrooster 1e helft veld

2017

René Meulmeester nieuwe trainer A1Verheugd zijn we te kunnen melden dat we een nieuwe trainer en coach hebben gevonden voor Juliana A1. René Meulmeester, dit jaar trainer/coach bij Erasmus, gaat deze taak op zich nemen. Tevens zal hij de trainingen voor Juliana 2 verzorgen. We zien uit naar de samenwerking en wensen René een fijne tijd bij Juliana!


Verder zijn we erg blij dat Arthur Snijder volgend seizoen blijft als trainer/coach van Juliana 1. We wensen wederom een succesvol jaar toe.


De TC

Uitnodiging leden BBQ

Voor alle leden organiseert het bestuur van juliana een bbq

ZONDAG 28 mei 2017

aanmeden kan hier